Fritidsresenärer

Vill Ni besöka Stockholm, varför inte låta vårt team organisera Er vistelse i vår vackra svenska huvudstad. Våra chaufförer har stor erfarenhet inom limousine service och är medvetna om Er personliga säkerhet och har en utmärkt kännedom om Stockholm. Ni kommer att uppleva dem som professionella, vänliga och som talar minst två språk.
Våra förare tar väl hand om Er direkt Ni passerar tullarna oavsett om Ni kommer med flyg, fartyg eller tåg. Vi möter Er med en personlig namnskylt och ser till att Ni fortsätter Er resa bekvämt och säkert!
Vi kör även standby sightseeingturer i Stockholm och uppfyller gärna andra specialönskemål så väl bokning av hotell som restaurangbesök eller teater för att göra Er vistelse så effektiv och bekymmersfri som möjligt.
Genom att erbjuda individuellt skräddarsydda eller färdigplanerade dagturer ser vi fram emot att göra Er resa till en oförglömlig upplevelse. Ni kan välja privata sightseeingturer med våra kunniga guidechaufförer eller privata turer med extra guide.
>>Läs mer om våra sightseeing program
Våra förare behärskar svenska, engelska, tyska, spanska. Vill Ni ha guidning på andra språk så som ryska, franska kan vi erbjuda extra guide.
Våra turer arrangeras från en person till en större grupp.
Välkommen!